Palvelut ja hinnasto

Kalevalainen jäsenkorjaus

1,5-2 h • 65 €

Hoidossa tasapainotetaan tuki- ja liikuntaelimistön epätasapainoon joutuneita rakenteita, jotka tuntuvat ja näkyvät mm. lihasten toiminnallisina eroina kehon eri puoliskoissa sekä kudosmuutoksina.
Tasapainottaminen suoritetaan mobilisoimalla kudoksia ja käyttäen apuna lihaksien ja nivelien luonnollisia liikeratoja. Hoidossa käsitellään koko tuki- ja liikuntaelimistö jalkapohjista kallonpohjaan saakka.

UMG-Wellness vartalohieronta

60 min • 60 €

Vartalohieronta hoitaa kehoa sekä mieltä. Hoitoihin kuuluu rentouttava hieronta ja ihastuttavan tuoksuinen hoitoöljy, jotka yhdessä vievät ajatukset kauas arjen tuolle puolen.

Kuumakivihieronta UMG-Hot Stone

60 min • 70 €

Erittäin rentouttava ja stressiä lievittävä hoito, joka laukaisee tehokkaasti jännityksiä kehosta ja helpottaa kipuja. Hoito myös kiihdyttää aineenvaihduntaa ja poistaa nesteitä. Tuloksia saadaan nopeasti kolmitehomenetelmällä, jossa käytetään hierontaa, lämpimiä kiviä ja tehokkaita hoitoöljyjä.

UMG-jalkaspa

60 min • 45 €

Jalkahoito sisältää jalkojen kuivakuorinnan, pesun, pehmentävän öljyhauteen sekä verenkiertoa virkistävän jalkahieronnan, joka tekee jalat höyhenenkevyeksi.

Lady Grace Body Silk

60 min • 70 €

Body silk sisältää lempeitä venytyksiä, kuivaharjauksen silkkikäsineellä ja kokovartalohieronnan, jonka päätteeksi tehdään kevyt kasvojen käsittely. Ylellisen hemmotteleva, rentouttava hoito sopii esim. stressin lievitykseen, univaikeuksia helpottamaan, energiaa antamaan, hormonaalisia oireita tasapainottamaan jne.

Bambuhieronta

Kokovartalo, 90 min • 70 €
Puolivartalo, 60 min • 50 €

Bambuhieronta on rentouttava, nestekiertoa aktivoiva ja lihasjännitystä poistava hierontamuoto, jossa erikokoisilla bambukepeillä käsitellään koko vartalo sekä kasvot. Hieronta voidaan tehdä myös paikallisesti vain tietylle alueelle, esim. jalkahierontana tai ylävartalohierontana. Hierontaöljynä käytetään Gerard’s bambu-öljyä, joka on erityisesti tarkoitettu hoitamaan kuivaa ja elotonta ihoa.

Fibromyalgiahoito

50 min • 42 €

Lempeä hierontahoito, joka lievittää fibromyalgiakipuja, laskee turvotusta, elvyttää lymfankiertoa ja aineenvaihduntaa sekä hoitaa unettomuutta. Sopii myös reumaatikoille. Suositellaan sarjahoitona.

Lady Grace Timeless Beauty Facial

75 min • 65 €

Ylellinen tehohoito kasvojen ja kaulan alueelle. Vaativan nykyaikaisen naisen tarpeisiin kehitetty hoito pyyhkii väsymyksen merkkejä kasvoilta ja palauttaa terveen hehkun iholle. Lady Grace tehoaineet ravitsevat, kirkastavat ja kiinteyttävät ihoa. Lopputuloksena on sametinpehmeä, kauniin heleä iho. Kokonaisvaltainen hoito vapauttaa arkipäivän jännityksistä ja kohottaa mielialaa.

Kasvolymfahoito

60 min • 55 €

Hoito koostuu syväpuhdistavasta turvekasvonaamiosta, joka kirkastaa ihoa sekä aineenvaihduntaa tehostavasta kasvolymfahieronnasta. Käsittely palauttaa kasvoille terveen ja elinvoimaisen hehkun.

Stressiniskahieronta

60 min • 50 €

Niska- ja hartia-alueen rentouttava hierontahoito, joka lievittää lihaksien jännitystä, purkaa kramppeja sekä hellii mieltä. Hoitaa tehokkaasti stressistä tai työn rasittavuudesta johtuvaa niskan kipuilua ja jännitystiloja.

Parhaimmat tulokset saavutetaan sarjahoidolla.

Tilaa

Lahjakortti

    Valitse lahjakortti haluamallesi hoidolle tai summalle ylläolevasta hinnastosta.
    Täytä alla olevat tiedot. Lähetän sähköpostiisi laskun ja postitan lahjakortin
    kahden päivän sisällä kun maksusuoritus on saapunut tililleni. Postituskulut 2 €.

    * merkityt ovat pakollisia kenttiä.

    [recaptcha]